©2019 preventpraktijk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
Meld je nu aan voor ons nieuwsblad en we houden je op de hoogte van onze evenementen, kortingen en promoties. 
Please reload

Recente berichten

Hoe ga jij om met werkdruk?

August 12, 2017

1/5
Please reload

Uitgelichte berichten

Heb jij nog nooit bij ons geslenderd?

March 20, 2016

 

En twijfel je of het wel iets voor jou is? Je kunt bij ons één keer gratis proefslenderen! Geef je op voor een proefles en ontdek of slenderen bij jou past! Of geef je op voor het gratis dauwslenderen op Hemelvaartsdag! Wees welkom!

 

 

 

 

Slenderen is een manier om onbelast te bewegen. Bij het slenderen doorloop je een volledige serie van 6 bewegingsbanken. Je beweegt daarbij verschillende delen van je lichaam. Het is een methode om te ontspannen waarbij je je tegelijkertijd vitaler, fitter en sterker voelt. Bijkomend voordeel is dat je bij ons geen abonnement, maar een 10 lessenkaart/strippenkaart aanschaft. Zo gaat er geen les verloren!

 

 

Please reload

Volg ons