top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJohan klappe

De vier onderdelen van een release massage


Een release massage (red. release; het herkennen en loslaten) is gericht op het wegnemen van spanning en stress. De hogere intensiteit en de duur van deze massage zorgen ervoor dat spanningsklachten en spierproblemen succesvol worden weggenomen. Wat deze behandeling extra bijzonder maakt is dat er gebruik gemaakt van pure etherische oliën en geuren. De massage bestaat uit de volgende vier onderdelen:

1. De somatische massage : Het gericht lokaal masseren om verharde spieren soepeler te maken.

2 Ontspanning massage: wordt toegepast om diegene tot een diepe ontspanning te laten komen. Dit onderdeel kan het helend effect van de massage verhogen en heeft door herhaling een meer blijvend karakter.

3. De psychische massage: Dit is een psychisch werkende energetische therapievorm, met als gerichtheid harmonisatie van het meridiaan -stelsel.

4. De release massage: Hierbij is de gevoelswaarde van je lichaam in een evenwichtiger relatie komen te staan tot je gedachten.

Redenen om voor release massage te kiezen:

- Stressbeheersing, je zelf managen

- Ontspanning

- Meer vitaliteit

- Voorkomt en verbetert stress symptomen.

Natuurlijk is deze massage voor iedereen aan te bevelen maar deze massage is helemaal geschikt voor mensen met spanningsklachten zoals:

– Hyperventilatie

– Angst nervositeit

– Gejaagdheid

– Onzekerheid

– Slaapstoornissen

– Spierpijn

– Moeheid

– Rugpijn

– Nek en schouderklachten

252 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page