top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJohan klappe

Gratis Dauwslenderen bij Prevent


Ieder jaar organiseert Prevent Praktijk op Hemelvaartsdag 'Dauwslenderen' een variant op dauwtrappen. Deze gratis slenderbewegingsactie is in de vroege uurtjes (voor maximaal 16 personen).

 

In Vollenhove is het de gewoonte dat men op Hemelvaartsdag in de ochtenduren gaat bewegen (fietsen, wandelen, hardlopen). Dit wordt in de volksmond dauwtrappen genoemd.

Maximaal 16 personen kunnen gratis slenderen (opgeven via telefoon, houd onze facebookpagina in de gaten) en er is na afloop voor iedereen koffie/ thee en een broodje. Hoe vroeger je starttijd is, des te hoger is de korting die je kunt krijgen op een slenderabonnement. Deze korting kan oplopen van 1 tot maar liefst 12

euro! Overigens is dit abonnement bij ons een strippenkaart, zodat er geen les verloren gaat.

Voor iedereen die eens kennis wil maken met slenderen is dit een leuk evenement. Vooral diegenen met bijvoorbeeld artrose, reuma,COPD of andere chronische aandoeningen worden hierbij van harte uitgenodigd om mee te doen. Al tientallen jaren levert deze vorm van bewegen voor deze doelgroep veel goede resultaten op.

De procedure

De starttijd wordt bepaald op volgorde van telefonische aanmelding (vol=vol) Vanaf 07.00 uur kan je om de 10 minuten starten en het maximum aantal deelnemers is 16 personen. Om een ieder een gelijke kans te geven is opgave alleen telefonisch mogelijk vanaf 07.00 uur en is er 1 opgave per telefoongesprek mogelijk. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte! .

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page